bijna dood ervaring - Reisverslag uit Tekonsha, Verenigde Staten van Janine Janssen - WaarBenJij.nu bijna dood ervaring - Reisverslag uit Tekonsha, Verenigde Staten van Janine Janssen - WaarBenJij.nu

bijna dood ervaring

Door: janine

Blijf op de hoogte en volg Janine

07 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Tekonsha

jaja ik ben veilig geland, de vlucht van amsterdam naar newark ging prima (bedankt nog voor het brengen ido!). In newark had ik maar liefst 1 uur om over te stappen, beetje krapjes, maar toch net gehaald. Heerlijk vooraan in het vliegtuig gezeten en mijn benen dus heerlijk kunnen strekken :).
in detroit stond tom mij op te wachten, hij kwam mij halen en pat stond bij de andere terminal op geoff te wachten. aangezien we ongeveer tegelijk aan zouden komen...
na ongeveer 1.5 uur naar huis rijden, wat eten en wat site-seeing ben ik rond 8 uur savonds plaatstelijke tijd het bed in gedoken. ik heb geloof ik tot 9 uur de volgende dag geslapen, man wat was ikke moe ;).
De volgende dag (zondag) zijn we naar jeanne en harold gegaan (dochter van tom en pat en haar man). zij zijn net verhuisd naar een ,echt waar, schitterende buurt, met kasten van huizen. Het schijnt dus dat je hier in michigan minimaal 5 a 6 hectare land moet hebben voordat je er een huis op mag bouwen, bovendien moet het huis dan minimaal zoveel vierkante meter zijn en moeten er minimaal 2 inheemse bomen in staan (rare jongens die amerikanen)!!
anyway, we hebben de hele dag op het meer gehangen, beetje met de jetski's gespeeld en in een opblaasbare band achter de jetski's gevlogen :P . Harold heeft nog geprobeerd me om te brengen door dat ding over de kop te laten slaan: kan je vertellen het water is keihard als je met 50 per uur van zo'n band af vliegt :D
bij terugkomst hebben we nog lekker uitgebreid gebarbequed met veel VLEES! (sorry jo maar vlees is lekker!). Rond een uurtje over 7 zijn we weer terug gereden naar tekonsha en toen ben ik maar weer snel naar bed gegaan, want ik moest natuurlijk weer vroeg op (7 uur beginnen, en tis een half uurtje rijden).

vanochtend..... wel dat vertel ik wel in het volgende verhaaltje......... houdt het spannend, houdt jullie bezig en zorgt ervoor dat jullie dit blijven lezen ;) haha

oja nog een ding, hier is het wel nog lekker 30 graden overdag en is er binnen en in de autos overal airco!!! al jaloers??

kus janine

ps mijn telefoon doet het hier gewoon, dus mensen die mij met alle geweld willen spreken kunnen mij gewoon een sms-je sturen....

• 07 Augustus 2006 - 20:58

Jeffrey:

He Janine,
    leuk om je berichten hier te kunnen lezen. Ik had je nog willen bellen om je een prettige reis te wensen maar mijn telefoon was donderdag gesneuveld en deed het vandaag pas weer. Ik was een weekendje weg met mijn voetbalelftal en had hem in een stoel laten liggen toen het keihard begon te regenen. En ja, daar kwam ik pas achter op het moment dat er 10 cm water in die stoel stond. In ieder geval wil ik je heel erg veel plezier wensen in Detroit en ik zal zeker bijhouden hoe je je vermaakt. Groeten,

Jeffrey

• 07 Augustus 2006 - 22:40

JoJo:

nee, niet jaloers.....hier is het net zo heet ;)
    haha
    Veel plezier daar aan de andere kant van de USA
    xxx JoJo

• 08 Augustus 2006 - 08:50

Marianna:

Dat is snel gegaan, je bent er al! Heel veel plezier met je avonturen, hoop dat het net zo leuk wordt als NZ (onwaarschijnlijk want NZ rules!)

Groetjes!

• 08 Augustus 2006 - 12:58

Angela:

Hee ja-nine!
    Fijn dat je het rubberband accident hebt overleefd haha, ik moet je namelijk wel heel als co-maatje terug krijgen he!;)
    In ieder geval veel plezier in tha USA!!
    Groetjes Angela