New York here I'm again....
Door: janientje
Blijf op de hoogte en volg Janine
12 Februari 2007 | Verenigde Staten, Newburgh
nu zul je je wel afvragen: New York alweer?? Hmmm denk dat ik maar helemaal aan het begin zal beginnen.
sinds mijn vorige bericht, toen ik net terug kwam van mijn stage uit amerika, heb ik nogal veel gedaan.
Om te beginnen ben ik ondertussen klaar met school en zit ik eigenlijk vakantie te vieren tot ik moet beginnen met werken. Ik heb een baan gekregen in IJsselsteijn (limburg!!!) bij venray in de buurt, wat ongeveer 30 minuten rijden van mijn ouders vandaan is. Wat dus ook als gevolg heeft dat ik mijn woning in Utrecht op gezecht heb en ik officieel weer bij mijn ouders woon :|. Per 26 februari moet ik beginnen met het echte werk..... spannend ;)
Mijn katten en vissen zijn mee verhuisd naar mijn ouders, mijn paardjes wanda en viona zijn verkocht en zanka is ook weg. Bovendien heb ik een "nieuw" vriendje, de meeste van jullie hebben hem vast al eens gezien: stefan, lang (dik 2 meter), blond en blauwe ogen.... en stront eigenwijs ;) haha....(ja kom maar ik weet het dat ben ik ook!!:)).
maar nu even terug naar de titel: New York. wat doe ik nou hier... nou dat is eigenlijk vrij simpel. Stefan moest voor zijn werk naar een training in Newburgh, vlak bij New York, voor een weekje. Aangezien ik "vakanie" heb wilde ik eigenlijk wel mee... Het hotel, de auto en het eten is betaald door zijn werk, evenals zijn ticket. Het enigste wat ik moet dokken is mijn eigen vliegticket (370 euro incl.), wat nog wel mee valt... Vanuit newburgh schijnt het erg eenvoudig te zijn om naar New York te komen, dus daar ga ik een paar daagjes heen.
gisteren zijn we naar een outletstore geweest, en niet zo maar een outletstore.. ieder merk heeft er zijn eigen winkeltje, en met ieder merk is het ook echt ieder merk: ongeveer 400 winkels... en alles goedkoop: timberlands voor 40 euro (ip 120): D&G voor 120 euro (ipv 400) en ga zo maar door. Ik heb natuurlijk weer veel te veel uitgegeven: trui, broek, bikini, schoenen.... aach en ik moet nog een week!
daarna naar de walmarkt: mega groot, maar onlogisch als de pest.... snoep ligt langs het toiletpapier en het water, terwijl het drinken en de chocolade weer aan de andere kant van de winkel ligt! ach zou wel iets logisch zijn hier ;)
vandaag moet stefan voor het eerst op cursus, half 9 beginnen. Heb ik tijd om uit te zoeken hoe ik het makkelijkst in NY kom en tijd om mijn nieuwe bikini uit te proberen... :) ze hebben hier niet alleen een zwembad maar ook spa's.....
12 Februari 2007 - 16:26
JoJo:
Heey Janine
Ik wens je heeeeeeel veel plezier in NY !!!!
Ik vertrek vrijdag naar de states......daarna gaan we een keer samen rijden :-)
XXX JoJo -
13 Februari 2007 - 08:26
Nancy:
Hey Janine. Zo kom je nog een ergens! Super gaaf zeg. Geniet er nog van. En heel veel succes straks met je baan!
Groetjes xxx Nancy