vlucht terug
Door: janine
Blijf op de hoogte en volg Janine
16 Februari 2006 | Singapore, Singapore
ben ondertussen geland in singapore, in uiteraard de hoofdstad (en tevens enige grote stad in dit geweldig schone land) singapore.. :-) (sorry lange vluchten maken me melig).
voor de mensen die zich zorgen zijn gaan maken; er is niets ernstigs voorgevallen of zo hoor (alleen dat we besloten hebben niet meer als boy and girlfriend verder gaan maar als gewone vrienden!). jeroen en ik hebben dus in goed overleg besloten om gescheiden verder te gaan (eerlijk waar: het was een idee van jeroen!!!!). ik wilde namelijk een paar daagjes in palmy blijven om nog wat dingen af te ronden, jeroen wilde dat niet, hij wilde graag meteen door naar napir en gisborne om te surfen (ja ja de golven lonken 8)).
heb jeroen nog in auckland getroffen voor ik terug vloog. meneer de student had geld over en besloot dus om nog maar wat langer vakantie te houden in dit geweldige land ( neem hem niets kwalijk: zou ik zelf ook gedaan hebben als ik meer tijd en geld had! ;-)). jeroen komt dus pas de 3e maart terug naar nederland. (jaloers!!!!!!!!!)
anyway de terugvlucht tot nu toe verloopt vrij goed op een klein op-onthoudt in auckland na ( mijn kleine handbagagekoffertje schijnt zelfs leeg al te zwaar te zijn! :-(). na wat geharrewar was ik toch nog net op tijd voor mijn vlucht! relaxt 2 stoelen gehad aan het raam nog wel, er was echt genoeg ruimte (halve vliegtuig was leeg, heerlijk!!). alleen helaas was het de laatste vlucht van dit type toestel, heb dus net het persoonlijke digitale nieuwe systeem gemist... (ach sjit happends ;-)).
als het goed is staan mam en lieke me morgenvroeg op te wachten op schiphol, moet dan ff in zeist langs voor wat dingen thuis en dan kan ik mee naar venlo, waar ik dan ook tot zondag van mijn bed en al het andere goede in het leven zal genieten, moet maandag namelijk alweer naar school, management weekje inhalen :(....
moet jullie wel waarschuwen: ben echt afschuwelijk bruin 8)!
oja: harm volgens mij moet ik je nog proficiat wensen met je verjaardag, dus bij deze: gefeliciteerd :D.
16 Februari 2006 - 17:01
Jolanda H:
Zonder Jeroen??? Maar goed, das al de zoveelste reactie volgens mij. Jammer.
Nog een veilige thuisreis toegewenst vanuit utrecht. Hopelijk zul je het hier thuis toch weer waarderen en snel weer naar je zin hebben! Groeten en tot snel.