new year - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Janine Janssen - WaarBenJij.nu new year - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Janine Janssen - WaarBenJij.nu

new year

Door: janine

Blijf op de hoogte en volg Janine

02 Januari 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington

allereerst:

happy new year everybody!!

hopenlijk heeft iedereen een leuke jaarwisseling gehad, met niet teveel champagne en met heel erg veel olibollen en vuurwerk! hoorde dat het koud en nat was in nederland en dat er zelfs nog sneeuw lag.... wat een contrast met wat we hier hebben.
mariette en ik zijn zaterdag in de ochtend naar wellington gereden om te gaan winkelen. we hebben ons zeg maar: suf, gewinkeld ;-). heb een hoop dingetjes gekocht die nodig waren (zoals kleren en kleren en nog eens kleren :-)). nadat de winkels sloten (al om 5 uur) zijn we omhoog gegaan met de kabelbaan naar de botanische tuinen. daar kwamen we toevallig in gesprek met een groepje (wat oudere) kiwi's die daar zaten te picknicken, zijn dus maar blijven hangen want we hadden toch wel erge honger :-). nadat de zon onder begon te gaan en het toch wel te fris werd om zonder trui rond te lopen (ja ja het was zo'n 25 graden de hele dag en volop zon!) zijn we maar naar beneden gegaan om nog bij de macdonalds wat friet te halen.
op het plein van de stad was een podium gebouwt en daar traden wat bands op (van R&B tot soul/jazz) was erg leuk om te zien. we zijn daargebleven tot net na middernacht. daarna zijn we de stad in gewandeld op zoek naar een leuke club/bar of tent om in rond te hangen. uiteindelijk hadden we een bar gevonden die ons beviel. leuk zaakje: 2 gedeeltes: 1 met een live band en 1 met een DJ en ik moet zeggen ze draaiden goede muziek (zowel de DJ als de band):-)
om 5 uur zijn we uiteindelijk maar naar huis gegaan, rond 7am uur thuis en meteen naar bed. heb de hele dag geslapen, heerlijk. savonds wat filmpjes gekeken en toen maar weer opnieuw naar bed (haha lijkt wel alsof ik alleen maar slaap in het nieuwe jaar :-)).
ben vandaag maar weer netjes begonnen met werken, beetje achter geoff aanhobbelen op de farm, de meisjes (hindes) bekijken en wat onkruid wieden. helaas is het weer wat slechter geworden en ben ik dus maar weer achter de compu geeindigd om jullie dit verhaal te vertellen! haha, moet nu wel verder met mijn verslag, simone komt overmorgen terug en dan wil ik de grove opzet klaar hebben..........

dus mensen, nogmaals:
happy new year en de beste wensen aan iedereen!

x janine

• 02 Januari 2006 - 00:49

Janientje:

ehm lieke, deze keer had ik niet zo heel veel op hoor! bovendien moet de eer van de familie toch hoog houden of niet??
    x janine

• 02 Januari 2006 - 09:41

Valerie:

Na een rustige kerst gehad in Zwolle en een knallend uiteinde in Parijs:
    !!!!GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!

• 02 Januari 2006 - 13:54

Lieke:

de mos auk kallem aan doon met den drank... maar as ik det zoe laes beginse neet allein qua buize op mich te lieke, maar auk wat betref ut winkele! de bis good bezig!
    x

• 10 Januari 2006 - 13:35

Jenny:

hee janine-
    fijn nieuwjaar!(beetje laat)
    leuk om te kunnen volgen wat je allemaal uitspookt...erg mooie foto's of moet ik zeggen gewoon prachtige dieren. raar om ze in een stalomgeving te zien. benieuwd naar je onderzoeks presentatie als je ooit weer naar NL komt.
    groetjes,
    jenny

• 10 Januari 2006 - 19:52

Janny En Anne:

Gefeliciteerd met je verjaardag.