sinterklaas
Door: janine
Blijf op de hoogte en volg Janine
07 December 2005 | Nieuw Zeeland, Palmerston
dinsdagochtend ikke kijken in mijn schoen, nog steeds niets van sinterklaas, zou hij me dan toch echt vergeten zijn?? ik zit tenslotte aan de andere kant van de wereld.
woensdag was ik vroeg klaar, nou klaar: ik moest wel want mijn computer wordt opgeschoond en daardoor kon ik er niet achter kruipen voor mijn verslag. aangezien het mooi weer was besloot ik lekker in de tuin te gaan liggen om aan mijn kleurtje te werken. Kom ik thuis, staan er twee enorme pakketjes voor de deur: ALLEMAAL VOOR MIJ :-)!! yes sinterklaas was langs geweest en de mailman heeft hem een handje geholpen. YES!!
dus het zingen had toch nog geholpen. heb alles uitgepakt en ben al aan de pepernoten begonnen! zal wel weer een paar kiloos aankomen van al dat lekkere spul.
dus bij deze: DANKJEWEL SINTERKLAAS!! :-) ik ben er echt heel blij mee, jehoeee!
x janine
07 December 2005 - 22:30
JoJo:
En nu maar zingen voor de kerstman ;-)
XXX Fijne feestdagen -
07 December 2005 - 22:31
Sinterklaas:
Hoi janientje,
de sint is erg blij dat hij je toch blij heeft kunnen maken.
Hij hoopt dat het snoep pakket je erg goed zal smaken!
Geniet er maar lekker van, De taai pop, de pepernoten en natuurlijk hoe je ijs moet maken daar in de hitte. groet sint en pietenman -
08 December 2005 - 08:17
Zwarte Piet:
Ik was effe de (weg) kwijt -
12 December 2005 - 10:47
Lieke:
vooral die hollandse kost doet t m! dikke kus