nog meer foto - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Janine Janssen - WaarBenJij.nu nog meer foto - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Janine Janssen - WaarBenJij.nu

nog meer foto

Door: janine

Blijf op de hoogte en volg Janine

18 Oktober 2005 | Nieuw Zeeland, Wellington

hoi mensjes in nederland,

het is hier echt geweldig weer. helaas mag je niet te lang in de zon zitten want je schijnt hier erg snel te verbranden. de ozonlaag is hier namelijk erg dun.

heb de afgelopen 2 dagen voornamelijk buiten rond gerend. gisteren als heeft pania een stag neergelegd voor haar proef. Zo'n dier is groot als je er zo dichtbij staat en imposant! helaas voor de stags zijn hun handlers nog niet verbeend en dus nog super gevoelig. maar ze zijn ook super zacht, net teddy beer vacht. kon er niet vanafblijven. heb ook nu weer een hoop foto's gemaakt.
vandaag heb ik samen met pania de jonge stags van hun hoorns (velvets) ontdaan. je duwt ze met 2 in een cruscher, legt een lokaal ringblok rond de basis van de velvets en een tournequette er omheen. daarna kun je de velvets er zo afzagen. leuk om te doen hoor. ook hier heb ik een paar foto's van gemaakt.

Op de faculteit lukt het een stuk makkelijker om de foto's op internet te zetten. dus als jullie op de link in het vorige bericht klikken kom je bij mijn foto's terecht. ze zijn het nog niet allemaal, want ik heb weer eens overdreven met het aantal, jaja kon me niet inhouden. sorry, maar die dieren zijn ook zo mooi en interessant!

afgelopen weekend ben ik met emma en frans meegeweest naar een etnische avond. ze zijn er in palmerston zo trots op dat ze 90 verschillende nationaliteiten hebben... koste 10 dollar, maar je kreeg wel super lekker en super veel te eten. voor het eerst in mijn leven echte suchi gehad, van die rolletjes met rijst en groente erin. das echt lekker. na het eten kwamen er dansjes, versjes en verhaaltjes van een hele hoop kinderen. dat was erg schattig, maar het duurde allemaal erg lang! frank ging eerder naar huis omdat hij pijn aan zijn kies had. hij is vandaag naar de tandarts geweest en heft hem laten trekken (arme man, had een rotte kies waar die al 1 week last van had!).
verder heb ik dit hele weekend niets gedaan, gewacht, geslapen, gegeten en wat rond gefietst. ja ja ik begin eraan te wennen dat je links moet fietsen, lopen en rijden.

wel dit is wel weer even genoeg gezwets van mijn kant af. hopenlijk heeft het jullie niet verveeld.

see ya

ps cadeautip: extra fotoruimte :-)

klik op de link: geef janientje extra fotoruimte cadeau, links langs dit bericht.

• 19 Oktober 2005 - 14:59

Ger:

brrrrrrrr

• 13 Juli 2007 - 07:54

Jose:

Hi, Janine, goed te horen dat je aan de slag kunt. Hier alles oke. Walter gat deze week naar Manila, dus heb ik het rijk alleen maar niet echt gezellig.
    Maar ik kan me goed bezig houden met allelei hobby's dus oeverleef ik het wel. Veel succes met je baan en tot schrijfs. Jose