extra
Door: janine
Blijf op de hoogte en volg Janine
13 Oktober 2005 | Nieuw Zeeland, Wellington
heb vanddag eigenlijk nog helemaal niets gedaan. ben gaan winkelen met emma en frank: er is een nieuwe supermarkt geopend en daar moesten we naartoe. emma had vanochtend 1,5 uur voor de deur gestaan, de eerste 30 mensen kregen namelijk een nieuwe fiets voor maar 80 NZ dollar (das ongeveer 45 euro!). gekke amerikanen....eh Kiwi's
ik ben vandaag naar de kapper geweest, het is een stuk korter, maar wel stukken beter.
verder heb ik een nieuwe tas gekocht, een schrift en een simkaart. mensen die mij willen sms-en kunnen dat doen op nr. 02102234561. bellen gaat wel maar dan is mijn beltegoed te snel op, dus helaas. bovendien is het hier 11 uur later, dus als je persee wilt bellen, hou dan aub rekening met het tijdsverschil en bel me niet snachts wakker.
morgen ga ik naar massey weer ff naar de herten kijken. zal dan ook wat foto's maken en die hierop zetten.
voor de mensen die niet weten wat ik hier doe:
ik kom een 3,5 maanden durende onderzoeksstage doen naar het afkalven van herten. Rode herten om precies te zijn. er is een onderzoek gedaan met behulp van de echo. hiermee is geprobeerd een afkalfdatum te voorspellen en dit onderzoek moet ik gaan controleren. kalverdatum vastleggen, geboortegewicht bepalen en noteren, en het kalf aan de juiste moeder koppelen. naar die 3,5 maand komt jeroen ook hierheen en kunnen we samen gaan reizen door nieuw zeeland tot 6 februari, dan gaan we terug naar nl en komen daar weer aan op dinsdag 7 februari om maar liefst 6 uur in de ochtend als er nog vrijwilligers zijn die ons willen komen halen van schiphol?? GRAAG!!!!
ps cadeautip: extra fotoruimte :-)
klik op de link: geef janientje extra fotoruimte cadeau, links langs dit bericht.
13 Oktober 2005 - 08:41
Janientje:
eh, vergeet niet het internationale nummer van NZ ervoor te zetten en dan de eerste 0 weg te laten. wat dat nummer is weet ik helaas niet. succes -
13 Oktober 2005 - 10:03
Jolanda:
Zo krijg je wel veel berichten :-) Ik zal het bij een korte houden: veul plezier. En ik ben benieuwd naar die herten! -
13 Oktober 2005 - 16:27
Harm:
He Janine, alles goed dus daar, fijn te horen. Jezus ik klink als een opa. Ik ga dit weekeind naar Brugge met monique, ja ik weet het burgelijk. hmmm een burgelijke opa, moet toch maar wat aan mij zelf gaan doen. Wanneer ga je eigenlijk nu echt aan je onderzoek. Want van een beetje gratis fietsen regelen is natuurlijk niet echt producief. oh en als je familie je niet op kan komen halen dan kom ik wel hoor. Volgens mij kan ik, maar ben ook ergens op wintersport in die periode, maar volgens mij de week ervoor. Wilde je nog even fijne reis afgelopen zaterdag wensen, maar ben een beetje vergeetachtig, sorry.
Groeten Harm -
14 Oktober 2005 - 01:12
Janientje:
hou ik je aan harm! het is wel om 6 uur sochtends he?? das erg vroeg, je moet dan rond kwart over 5 weg in utrecht!! -
14 Oktober 2005 - 10:59
Yvette:
Heej Niene
Wist niet dat jij ook een waarbenjij.nu-pagina had. Jojo ook al. Hmm, misschien moet ik dat ook maar doen. Alleen weet iedereen al hoe het in Blerick is.
Ik zal mezelf ff toe voegen op je mailinglist.
Succes met je onderzoek.
Groetjes Yvette -
14 Oktober 2005 - 16:30
Anne En Janny:
Janientje,
leuk om te horen dat je op gang begint te komen en houvast hebt aan de 2 KIWIES. We zijn benieuwd naar de foto's (vooral ook van je haar.
Groetjes