zon, zee, strand en ......... - Reisverslag uit Whangamata, Nieuw Zeeland van Janine Janssen - WaarBenJij.nu zon, zee, strand en ......... - Reisverslag uit Whangamata, Nieuw Zeeland van Janine Janssen - WaarBenJij.nu

zon, zee, strand en .........

Door: janine

Blijf op de hoogte en volg Janine

16 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Whangamata

sorry mensen, maar hier is het dus echt zomer... en dan bedoel ik ook echt lekker weer.

ik had dus een weekje vrij genomen van werk om nu dus echt op vakantie te gaan en te relaxen.
vrijdag was zowiezo een vrije dag dus ik had 10 dagen om lekker op vakantie te gaan.
eerst maar naar rotorua om yvonne (een vriendin) op te zoeken. lekker pizza gegeten en bijgekletst. De volgende dag smiddags doorgereden naar matamata waar Finley woont. Finley had dienst dus maar met hem mee tijdens zijn calls.. was erg gezellig, maar helaas kon ik dus niet blijven want meneer had een date.. :) haha.. dus savonds laat doorgereden naar Whangamata om me bij rachel en andrew te voegen.
ter info, toen ik in rotorua woonde heb ik 3 maanden bij hen in huis gewoond...
Rachel en Andrew huren elk jaar een huisje in whangamata. Het huis ligt net buiten de dorpskern en ongeveer 10 meter van de duinen vandaan, echt super mooi. het is volledig van hout gemaakt..
Ik heb dus met hen een weekje doorgebracht, lekker wandelen, winkelen en lekker zonnen. rachel en ik hebben dus erg veel in de zon gelegen en wedstrijdje gehouden wie het bruinst was... haha ik denk dat zij won, maar ik moet zeggen ik ben een goede tweede.. haha 8)

nu dus weer terug op het werk en ja het regent vandaag... helaas... maar ja we hebben regen nodig anders groeit het gras natuurlijk niet.. haha.. anyway, hoop dat de winter niet te hard is voor jullie..

laat me weten hoe het met jullie gaat.. cheers

• 16 Februari 2009 - 00:50

Marjet:

Leuk ff je weer via telefoon te spreken ;-) Ik hou je op de hoogte of ik naar NZ kom in Maart! Ik hoop wel dus ga mijn best doen voor goedkope vluchten! werkze! Tot snel!
    dikke kus!
    M

• 16 Februari 2009 - 08:27

Liek:

ha janine!
    lekker vakantie!
    Dat weer hebben we hier niet.....
    Ik heb trouwens ook skype dus misschien kunnen we een keer skypen. ik kan je alleen nergens vinden in de lijst.....

• 16 Februari 2009 - 10:08

Sam:

Hey meis,
    Ik wil ook zon zee en strand. Maar voor ons is dat nog niet weggelegd. Dat moet allemaal nog komen. Hoe is de mannenjacht daar?

Dikke kus Sam en Mark

• 19 Februari 2009 - 12:51

Ing. Frans:

Zozo je hebt het daar nu wel ff beter ja. Hier is het guur en koud.

groeten Frans