zonneschijn
Door: janine
Blijf op de hoogte en volg Janine
01 September 2008 | Nieuw Zeeland, Levin
Afgelopen maand is het dus echt super druk geweest op het werk. de kalver periode is volop in gang en de regen (man de koeien konden zwemmen hier, een van mijn farmers zei dat hij nog net de palen van het hek boven het water uit kon zien!) maakt het koud en miserable voor de koeien, wat inhoudt dat meer koeien neergaan met melkziekte en longontsteking... ach je weet hoe dat gaat! :)
maar vandaag, de zon... net of iedereen happier is vandaag! iedereen is vrolijk, geen zieke koeien.... het enigste wat ik vandaag gedaan heb is wat schaapjes, geitjes en 1 kalving (hoofd en 1 voetje uit)... relaxed... heerlijk.
ow mijn schaapjes hebben lammetjes... 3 mannetjes en 2 vrouwtjes... en omdat mijn gras nog nat is en ik het dus niet kan maaien, lopen ze op mijn grasveld rond mijn huisje rond :).. izzy vind het prima en de katten, och die rennen lekker rond, klimmen in de bomen en luieren lekker in de zon.. net als ikke vandaag :)
groetjes
01 September 2008 - 06:43
Frenk:
Het leven is goed, Janine... Mooi om te horen. Grappig, ik zat net gisteren te denken dat ik al een tijd geen berichtje meer van je gelezen had... :D
Frenk -
01 September 2008 - 07:59
Marjet!:
Just smile and wave! die was er ook nog ;-)
Super van je te horen!
Liefs M -
01 September 2008 - 08:36
Cathalijne:
Hoi Janine,
Inderdaad goed om weer even een berichtje van je te lezen. Je bent inmiddels helemaal gesettled daar in NZ: huisje, boompje, heel wat beestjes! Wat heerlijk, ook al is het ongetwijfeld hard werken. :)
Maareh, hoe is het nu met jou en die farm manager? Nog iets geworden?
Veel liefs & hopelijk tot gauw weer hoors! -
01 September 2008 - 11:03
Lieke:
ha janine!
Dat werd tijd zeg, gelukkig gaat alles goed!
Hoe is het met Natthan want daar heb je nks over geschreven??
01 September 2008 - 14:05
JoJo:
Lang niks gehoord.....fijn dat het goed gaat en dat jullie beter weer hebben. Ik zou ook gek worden van de regen! Dat heb ik hier al, haha.
Keep in touch.
XXX JoJo -
01 September 2008 - 19:54
Sam :
Hey meis, goed om je weer te lezen... Hier wat trubbels gezien maar komt wel weer goed hoop ik. Wij krijgen over vier weken de sleutel van ons nieuwe huisje ...eindelijk....Dus dan mogen we of Mark er hard tegen aan.
Dikke kus daar ik NZ van ons -
02 September 2008 - 11:59
Valerie:
Hee Janientje, miste je al! Zit vanaf dinsdag weer in Utrecht(?!)haha nouja onder andere dan!
Dikke X Val -
03 September 2008 - 03:43
Janine :
met nathan gaat alles super... nog steeds dik aan... haha... zal in volgende stukje wel een beetje over hem schrijven.. :)